Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Slutet på ännu en konstig säsong är här men nu finns förhoppningar om lite friare tyglar till hösten. NBK Akilles styrelse jobbar på och vi ägnade den mesta delen av tiden till utvärdering och att blicka framåt.

Föreningens ekonomi är förhållandevis god, pengar gör ingen nytta på banken så vi tittar på ett antal upprustningar i lokalen. Mattan nedanför ringen samt omklädningsrummen är prioriterat så har du tips på bra firmor eller hantverkare får du gärna höra av dig! Känner du någon som vill vara med och sponsra är det så klart också ok att höra av sig😊

Större delen av mötet ägnades åt en SWOT-analys. I denna den första delen identifierades Styrkor, Svagheter, Möjligheter och Hot. Vi kommer vid nästa tillfälle jobba vidare med detta och till hösten få fram en handlingsplan medåtgärder och justeringar. Mycket spännande!

U/J landslaget gör ett besök i helgen som kommer. Vi har fortfarande restriktioner vad gäller antalet i lokalen så tyvärr kan vi inte ta emot intresserad publik men håll ögonen på våra sociala kanaler för uppdateringar!

Vi försöker sätta ihop en sommarboxningsskola med kort varsel. Vår tanke är att den ska vara gratis och ganska intensiv. Vill du hjälpa till så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Jonas (0733-613314). Vi återkommer inom kort med mer information!

Säsongstart för höstterminen planeras till V33 men inte klubbat av tränargruppen ännu. Vi hoppas kunna återkomma med besked både angående träningsstart och eventuella förändringar i restriktioner i god tid till dess.

Nästa möte för styrelsen är bokat till 8/8, har du frågor vi borde ta upp så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi önskar alla medlemmar och boxarvänner en riktigt skön sommar!