Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Lucin Seropian har tacklat de två senaste årens pandemi med att borra ner huvudet och målmedvetet jobba hårt. Det gav resultat i form av en mängd internationella framgångar vilka kröntes av ett brons på Junior-EM under hösten 2021.

Norrköpings Kommun visar klokskap när dom väljer att prisa just en sån individ Lucin är i och med Pernilla Wibergs stipendium. Lucin har talang, hjärta och pannben för att ta sin idrott till den yppersta nivån, samtidigt besitter hon en ödmjukhet och en förståelse för vilka uppoffringar som krävs. Fostrad i NBK Akilles tar hon sig också tid att hjälpa andra som vill prova sina vingar i världens kanske tuffaste idrott.

Stort Grattis Lucin!

Från Norrköpings kommun:
"Stipendiet delas ut till aktivt verksamma idrottsutövande unga kvinnor som i sin idrottsgren visat vilja, talang och goda prestationer och som också är föredömen och inspirationskälla för andra.
Stipendiaten ska vara folkbokförd i Norrköping. Stipendiaten ska vara medlem och företräda en förening med verksamhet i Norrköping."

 

Lucin Seropian under ett träningspass för Diplomboxare med Östsvenska Boxningsförbundet. Lucin ställde upp och inspirerar unga boxare i både Östergötland och Sörmland.