Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Under söndagen passade Norrköpings kommun på att dela ut stipendier och utmärkelser på stora Scenen i Vasaparken. Med på scenen fanns vår egen Maryam för att ta emot priset för Norrköpings Värdefulla Ledare 2019.

Maryam Al-Azawi

Utmärkelserna delas ut inom ramen för SISU Idrottsutbildarnas satsning Värdefull idrottsförening, genom vilken studieförbundet vill få föreningar att samtala och fundera över vad som är viktigt och värdefullt inom idrotten, bortom de sportmässiga resultaten.

Motivering: 

"I en individuell idrott har Maryam visat att vägen till framgång kan gå genom att lyfta andra. Maryam har tålmodigt kämpat för sin egen rätt att idrotta och under tiden använt den energin till att vägleda andra både i och utanför Boxningsringen. Maryam förmedlar ett stort mod och en imponerande styrka till de runt omkring och inspirerar både andra ledare och aktiva att kämpa lite till. Hon ger alla samma möjlighet att ta sin egen plats, ser prestationer baserat på förutsättningar och är alltid beredd att stötta de som behöver det."

Stort grattis Maryam!

Maryam efter sin senaste match.