Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Äntligen är det dags för NBK Akilles att dra igång säsongen. Förutsättningarna är dock annorlunda än tidigare och det påverkar våra möjligheter att erbjuda träning. Vår ordinarie verksamhet drar igång i september vilket innebär att Boxningsskolans första pass blir 2020-09-03. Vi har valt att återgå till en gemensam grupp så oavsett ålder gäller 17:30 till 18:30.

Motionsboxningen fortsätter som vanligt vilket innebär onsdagar 17:30. Från och med 2020-09-05 kör vi även pass på lördagar 11:00.

MyBox-gänget drar igång 2020-09-02 18:30.

Vi kommer också under hösten att testa några nya koncept!

Hopp och Lek är ca 45 minuter där barn mellan 2 och 6 år kan få testa på olika övningar. Ingen fokus läggs på boxningsträning utan det ska bara vara roligt att röra sig. Passen är på söndagar 9:00 med start 2020-09-06.

Skolboxning är ett pass som endast är avsett för teknikträning. Slag, slagserier och skuggboxning står på programmet. För detta pass måste du vara medlem, här gäller inte prova på. Men det spelar ingen roll om du är nybörjare motionär eller matchboxare, vill du slipa teknik är du välkommen!

Våran Match- och Utvecklingsgrupp slås från och med nästa vecka ihop. Det innebär att vi under hösten endast kommer ha en avancerad träningsgrupp där alla tränar tillsammans.

I övrigt gäller begränsning i antalet personer på samtliga pass hos NBK Akilles. Till alla öppna grupper krävs det därför föranmälan via hemsidan. 20 platser finns till varje pass och anmälan öppnar en vecka innan passet hålls. Matchgruppen bestäms av föreningens Tränare, även där gäller begränsningen på antalet personer.

Tills annat meddelas gäller även följande:
* Inga handskar eller huvudskydd lånas ut under våra pass. Du måste ha egen utrustning!
* Handsprit finns alltid att tillgå i lokalen.
* Ingen omklädning sker i lokalen. Kom ombytt och duscha hemma.
* Max 20 personer plus tränare på passen.
* Endast tränare och tränande i lokalen. Alltså inga föräldrar eller kompisar.
* Lokalen ska vara tom innan nästa pass.