Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Pandemi till trots så ska en förening skötas och NBK Akilles styrelse fortsätter att träffas digitalt. Förra veckans möte avklarades och här följer en summering.

Vi har beslutat att försöka anordna en fixardag i mellandagarna och ska hitta ett säkert sätt att kunna genomföra det. Det blir inte som vanligt där alla förväntas delta utan vi får anpassa det efter rådande förutsättningar. Vi har även ett par andra idéer om hur vi kan utveckla vår föreningslokal så håll koll på hemsida och sociala medier!

De nya riktlinjerna från FHM diskuterades också och Styrelsen har efter detta beslutat att lyfta bort åldersregeln från våra pass. Vi ser dock ett fortsatt utsatt läge och för att anpassa vår verksamhet så sänker vi gränsen på passen till 10 personer, tränare inkluderat.

Föreningen för nu också diskussioner med förbundet och Norrköpings kommun om det inställda J/USM. Vi tittar just nu på datum ganska långt fram i vår och hoppas kunna återkomma med mer detaljerad information inom en snar framtid.

En glad nyhet är att Progatec AB går in och sponsrar så att föreningen kommer kunna åtnjuta trådlöst nätverk i lokalen. Äntligen kommer vi in i 2000-talet! Tack Progatec!

Styrelsen passar på att önska alla en God Jul och ett Gott nytt år! Nästa möte är planerat till 2021-01- 12, har ni frågor att ta upp så hör av er!