Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Sakta men säkert går arbetet med vår träningslokal framåt. Det kommer dock ta ett tag och måste få göra det då vi gärna ser att verksamheten kan fortsätta i Boxningspalatset på Värmlandsgatan 16 lång tid framöver.

Vår hyresvärd Hemsö Fastigheter har under tiden ordnat en evakueringslokal på våning 5 (högst upp i huset) där vi smugit igång våra träningar. Gå in på TikTok så ser ni några av våra boxare svara på frågor om sig själva från träningen i torsdags. Även Mark Blewitt, vår huvudtränare, avslöjar vilken hans näst bästa sport är.

Det kommer under de närmsta två veckorna fyllas på med utrustning i den temporära lokalen så vi ber om lite fortsatt tålamod från våra medlemmar.

I övrigt är vi igång med vårt nya medlemsystem SportAdmin. Ni kan registrera er via hemsidan och tanka ner appen i mobilen. Under hösten hoppas vi också få in lite rabbater och erbjudanden till medlemmar i denna. Vi är noviser än så länge så även i detta ber vi er visa tålamod!

Väl mött på din resa mot egna mål!

Lördagen den 10/9 var det dags för NBK Akilles att debutera i säsongen 2022/2023. Då Östsvenska Nicopiaserien gästade Mjölby och BK Dacke representerade NBK Akilles Av Alicia Mendoza. Alicia gjorde sin första match och fick finfina 21 poäng. Tränarna Jonas Hjelm och Misha Mendoza var mycket nöjda med hur Alicia tog sig an en diplommatch och vi lär få ser mer av henne under säsongen.

Francisco Cortez hade match bokad hos Djurgårdens IF och ställdes där mot Ismael Rammon, BK Dacke. Francisco tog tag i taktpinnen från första början och släppte aldrig förarsätet. Stabila 3-0 i SA92+. Med i truppen var huvudtränare Mark Blewitt ackompanjerad av Freddy Nilsson och Kristian Samo.

Måndagen den 15:e augusti drar NBK Akilles igång säsongen på allvar. Alla grupper går igång vilket innebär:

Boxningskolan
Måndagar:17:30 - 18:30
Torsdagar:17:30 - 18:30

Diplom/Utveckling
Måndagar: 18:30 - 20:00
Tisdagar: 17:30 - 18:30
Torsdagar: 18:30 - 20:00
Lördagar: 12:30 - 14:00

Matchgrupp
Måndagar: 18:30 - 20:00
Tisdagar: 18:30 - 19:30
Torsdagar: 18:30 - 20:00
Lördagar: 12:30 - 14:00

MyBox
Onsdagar: 19:00 - 20:00

Motionsboxning
Onsdagar: 18:00 - 19:00
Lördagar: 11:00 - 12:00

MiniChamps
Söndagar: 10:00 - 11:00

I början kommer det vara stökigt då det pågår renovering av fuktskada vilket innebär att duschar kan komma att vara ur funktion!

Väl mött önskar NBK Akilles!

Gratis att prova 3 ggr, ingen föranmälan eller förkunskaper krävs i Boxningsskolan. Medlemsavgift 300:- per kalenderår, Träningsavgift 500:- per termin.

Rivningsarbetet fortgår på Värmlandsgatan 16 och även om HAGA R.O.T gör ett formidabelt arbete kommer träningarna att påverkas. Veckan som kommer löser vi ad-hoc vilket betyder att ansvarig tränare tar beslut om passet ska genomföras i lokalen eller utomhus. Detta baserat på väder och antal deltagare. Vi hoppas våra gamla och nya medlemmar har överseende med ett visst mått av förvirring innan passen.

I slutet av kommande vecka hoppas vi kunna ge besked om hur och när träningen kan återgå till normalt, men räkna med att en stor del av hösten kommer kräva både tålamod och kreativitet.

Boxningspalatset på Värmlandsgatan 16, där NBK Akilles bedriver sin verksamhet, har under sommaren återigen drabbats av översvämningar. Det innebär att väggar golv och kanske även ringen behöver renoveras. Det hela drar igång redan V31 och vår förhoppning är att vi ska kunna träna i lokalen då terminen inleds V33. Det kommer absolut inte vara färdigt, men på något sätt ska vi kunna "träffas" i lokalen.

Vi har även några nyheter på gång till hösten men vi sparar dessa som en överraskning så länge!