Börja med Boxning

Tävla

Motionera

Tävla som motionär

Torsdagen den 23/2 genomfördes NBK Akilles årsmöte. Janne Eberhard höll i klubban då föreningen blickade tillbaka över ett fint 2022 och fram mot ett spännande 2023. Ekonomin är god och nästa stora projekt för föreningen är att försöka tillgänglighetsanpassa vår lokal för att alla ska kunna ta del av verksamheten.

Per Jensen fick fortsatt förtroende som ordförande på 1 år, Jonas Hjelm och Pernilla Högberg omvaldes och Tyra Edengren nyvaldes till ledamöter på två år. Kvar som ledamöter i ett år är Maria Törnqvist, Tomi Wallman och Michael Steén.

Som suppleanter valdes Francisco Cortes och Kaj Toll, båda på 1 år.

Även revisorerna Erik Krifors och Rolf Kalamark samt valberedningens Kerim Kalkan och Elias Chamoun gavs fortsatt förtroende.

NBK Akilles vill rikta ett stort tack för det arbete som Maryam Al-Azawi utfört i sin styrelseroll där hon under flera år bidragit med värdefulla åsikter och koordinerat föreningens utbildningsinsatser. Maryam fortsätter som ledare i föreningen som både Matchmaker och projektledare för klubbens riktade tjejsatsning. Stort tack även till Kristian Samo som agerat suppleant under det senaste året.

Hemsidan kommer uppdateras med kontaktinfo för den nya styrelsen.

  


Inkluderande Boxning