SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings BK Akilles
Fotboll

Nicopiaserien i Söderköping
2024-05-26 19:50

Dagen till ände efter 29 matcher i diplomboxningens anda, dagen spenderades i Söderköping hos Gripen BK för att få se vara boxare visa upp sin tekniska boxning.

 

Först ut från Akilles denna dag var Elin, med bra fotarbete kunde Elin jobba sig runt i ringen och stundvis styra sin motståndare. Kombinationerna satt bra, men denna gång kunde motståndaren visa upp ännu mer teknisk boxning, men de båda två visade upp en riktigt bra match! 26 poäng till Elin.

 

Efter Elin var det ett snabbt byte i ringhörnan till Sebastian, Sebastian som veteran i diplomboxning fick välkomna en nybörjare till sin första match. Sebastian gick in i ringen och visade upp sin tekniska boxning, med bra fotarbete och en riktig fin gard. Han visade även upp fina kombinationer som gav honom hela 31 poäng.

 

Näst på tur var Kristian som gick in i ringen, han mötte en boxare som var lite längre än honom men det var inte problem för Kristian. Han visade upp en stabil boxning med mycket varierande slag och en fin gard som gav honom 30 poäng.

 

Sist upp var Novalie, som gick upp i ringen lite nervös, men det visades inte alls när första ronden började. Novalie visade upp fina kombinationer, speciellt den de övat på. Hon garderade sig bra och kunde styra matchen med hjälp av sin jabb och sitt fotarbete, hon fick 26 poäng.

 

Ett stort tack till Progatec som gör det möjligt för oss att ta med våra boxare på dessa äventyr. Och att stort tack från oss coacher till Antonio och Adel som hjälpte till, men ett stort tack till boxarna- det är en ära att få se er utvecklas både som boxare men även som personer. 


Nyhetsarkiv
Sommarinfo 20242024-06-10 21:27
Norrköping Box Open 2024-05-13 12:03
Sala Sparbank Cup2024-05-12 19:18
Hållbar Idrott2023-11-06 09:40
 
Sponsorer