SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings BK Akilles
Fotboll

RIVstart på flytten!
2024-07-16 19:52

Vi har sakta kommit igång med nedpackningen av vår kära klubb, med tack av er medlemmar. Nästa vecka kör vi ett ordentligt riv, både metaforiskt och praktiskt - på måndag, 22/7, 10:00 med att riva ring, ta ner säckhållarna, och packning generellt. Kom gärna och hjälp till, det uppskattas! 

Förtydligande - sommarträning
2024-06-27 16:03

Som vi tidigare gått ut med finns träning för de som vill under sommaren, men det verkar vara en del missförstånd - don´t wory, här kommer ett förtydligande!

 

MÅNDAG - träning 18:00-19:30

 

ONSDAG - träning 18:00-19:00 ( om inget annat anges)

 

TORSDAG - träning 18:00-19:30

 

Hoppas vi ses! 

NBK Akilles flyttar!
2024-06-27 15:39

Som många av er redan vet byter NBK Akilles lokaler, till större och fräschare på Lindövägen 17. 

 

Detta innebär en stor flytt för oss som klubb, inte bara för oss i styrelsen, utan även för oss som medlemmar. Både när det kommer till nya rutiner (det är lätt att åka till fel adress i början), men även när det kommer till själva flytten av klubbens saker. Det är en hel del som behöver flyttas, och vi kommer behöva er hjälp. Mer info om exakta tider och datum kommer senare.

 

Nu fokus på nya klubben igen! 

 

- Terminsstart sker 19 augusti, i de nya lokalerna, men vi kommer tjuvstarta terminen med vissa grupper lite tidigare. 

- Vi har tillgång till fräscha omklädningsrum, som är nyrenoverade.

- Vägen till lokalen och lokalen är tillgänglighetsanpassad - äntligen!

- Vi kommer hålla till på våning tre, vilket betyder att vi slipper våra årliga källaröversvämingar! 

 

Vi ser fram emot att göra denna lokal och klubb till nya Palatset - tillsammans med er! 

Sommarinfo 2024
2024-06-10 21:27

SOMMARINFO 2024!

* Skåpstömning, senast 30/6. Har du ett skåp på klubben behöver det tömmas senast den 30/6. Är skåpen låsta, eller om det finns saker kvar kommer låsen klippas och sakerna doneras.
* Träningspass med Jens - måndagar och torsdagar, 18:00-19:30 fram tills flytten.
*Boxfys med Maria fortsätter som vanligt på onsdagar, om inget annat anges. 18:00-19:00.

HAR DU FLYTTKARTONGER HEMMA? Dom vill vi gärna ha! Skriv här eller lämna dem på klubben, så vi kan sakta men säkert börja packa ner klubben. 

Nicopiaserien i Söderköping
2024-05-26 19:50

Dagen till ände efter 29 matcher i diplomboxningens anda, dagen spenderades i Söderköping hos Gripen BK för att få se vara boxare visa upp sin tekniska boxning.

 

Först ut från Akilles denna dag var Elin, med bra fotarbete kunde Elin jobba sig runt i ringen och stundvis styra sin motståndare. Kombinationerna satt bra, men denna gång kunde motståndaren visa upp ännu mer teknisk boxning, men de båda två visade upp en riktigt bra match! 26 poäng till Elin.

 

Efter Elin var det ett snabbt byte i ringhörnan till Sebastian, Sebastian som veteran i diplomboxning fick välkomna en nybörjare till sin första match. Sebastian gick in i ringen och visade upp sin tekniska boxning, med bra fotarbete och en riktig fin gard. Han visade även upp fina kombinationer som gav honom hela 31 poäng.

 

Näst på tur var Kristian som gick in i ringen, han mötte en boxare som var lite längre än honom men det var inte problem för Kristian. Han visade upp en stabil boxning med mycket varierande slag och en fin gard som gav honom 30 poäng.

 

Sist upp var Novalie, som gick upp i ringen lite nervös, men det visades inte alls när första ronden började. Novalie visade upp fina kombinationer, speciellt den de övat på. Hon garderade sig bra och kunde styra matchen med hjälp av sin jabb och sitt fotarbete, hon fick 26 poäng.

 

Ett stort tack till Progatec som gör det möjligt för oss att ta med våra boxare på dessa äventyr. Och att stort tack från oss coacher till Antonio och Adel som hjälpte till, men ett stort tack till boxarna- det är en ära att få se er utvecklas både som boxare men även som personer. 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer