SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings BK Akilles
Fotboll

Förtydligande - sommarträning
2024-06-27 16:03

Som vi tidigare gått ut med finns träning för de som vill under sommaren, men det verkar vara en del missförstånd - don´t wory, här kommer ett förtydligande!

 

MÅNDAG - träning 18:00-19:30

 

ONSDAG - träning 18:00-19:00 ( om inget annat anges)

 

TORSDAG - träning 18:00-19:30

 

Hoppas vi ses! 

NBK Akilles flyttar!
2024-06-27 15:39

Som många av er redan vet byter NBK Akilles lokaler, till större och fräschare på Lindövägen 17. 

 

Detta innebär en stor flytt för oss som klubb, inte bara för oss i styrelsen, utan även för oss som medlemmar. Både när det kommer till nya rutiner (det är lätt att åka till fel adress i början), men även när det kommer till själva flytten av klubbens saker. Det är en hel del som behöver flyttas, och vi kommer behöva er hjälp. Mer info om exakta tider och datum kommer senare.

 

Nu fokus på nya klubben igen! 

 

- Terminsstart sker 19 augusti, i de nya lokalerna, men vi kommer tjuvstarta terminen med vissa grupper lite tidigare. 

- Vi har tillgång till fräscha omklädningsrum, som är nyrenoverade.

- Vägen till lokalen och lokalen är tillgänglighetsanpassad - äntligen!

- Vi kommer hålla till på våning tre, vilket betyder att vi slipper våra årliga källaröversvämingar! 

 

Vi ser fram emot att göra denna lokal och klubb till nya Palatset - tillsammans med er! 

Sommarinfo 2024
2024-06-10 21:27

SOMMARINFO 2024!

* Skåpstömning, senast 30/6. Har du ett skåp på klubben behöver det tömmas senast den 30/6. Är skåpen låsta, eller om det finns saker kvar kommer låsen klippas och sakerna doneras.
* Träningspass med Jens - måndagar och torsdagar, 18:00-19:30 fram tills flytten.
*Boxfys med Maria fortsätter som vanligt på onsdagar, om inget annat anges. 18:00-19:00.

HAR DU FLYTTKARTONGER HEMMA? Dom vill vi gärna ha! Skriv här eller lämna dem på klubben, så vi kan sakta men säkert börja packa ner klubben. 

Nicopiaserien i Söderköping
2024-05-26 19:50

Dagen till ände efter 29 matcher i diplomboxningens anda, dagen spenderades i Söderköping hos Gripen BK för att få se vara boxare visa upp sin tekniska boxning.

 

Först ut från Akilles denna dag var Elin, med bra fotarbete kunde Elin jobba sig runt i ringen och stundvis styra sin motståndare. Kombinationerna satt bra, men denna gång kunde motståndaren visa upp ännu mer teknisk boxning, men de båda två visade upp en riktigt bra match! 26 poäng till Elin.

 

Efter Elin var det ett snabbt byte i ringhörnan till Sebastian, Sebastian som veteran i diplomboxning fick välkomna en nybörjare till sin första match. Sebastian gick in i ringen och visade upp sin tekniska boxning, med bra fotarbete och en riktig fin gard. Han visade även upp fina kombinationer som gav honom hela 31 poäng.

 

Näst på tur var Kristian som gick in i ringen, han mötte en boxare som var lite längre än honom men det var inte problem för Kristian. Han visade upp en stabil boxning med mycket varierande slag och en fin gard som gav honom 30 poäng.

 

Sist upp var Novalie, som gick upp i ringen lite nervös, men det visades inte alls när första ronden började. Novalie visade upp fina kombinationer, speciellt den de övat på. Hon garderade sig bra och kunde styra matchen med hjälp av sin jabb och sitt fotarbete, hon fick 26 poäng.

 

Ett stort tack till Progatec som gör det möjligt för oss att ta med våra boxare på dessa äventyr. Och att stort tack från oss coacher till Antonio och Adel som hjälpte till, men ett stort tack till boxarna- det är en ära att få se er utvecklas både som boxare men även som personer. 

Norrköping Box Open
2024-05-13 12:03

Helgens gala i Klockaretorpet bjöd på strålande sol, blå himmel och fantastiska boxare! Första boxare ut från NBK Akilles var Sebastian Yousef, han mötte en debutant så fokuset låg på att boxa ihop höga poäng. Vilket Sebastian lyckades med, han lyssnade på ringhörnan och visade vilken fin diplomboxning han har, bara han fokuserar. 28 diplompoäng till Sebastian med vinst 3-0.

 

Innan nästa boxare klev upp i ringen fick vi uppleva pausunderhållning, sedan klev Mimmi Blixt upp i ringen. Mimmi får möta My, som hon vunnit över förut. Vår plan var att Mimmi skulle hålla sig på sin distans och använda sig av sin teknik i raka slag för att hålla motståndet borta. Mimmi följer uppgiften, men motståndaren läser av planen och tar sig in ändå, vinsten går till motståndet.

 

Sedan gick det undan, coacherna stod kvar i blå hörna medans boxarna snabbt byttes ut. Näst på tur var Antonio Yachouh, som hade en liknande uppgift med att boxas från sin distans, och inte hamna i clinch och kväva sig själv. Vilket är lättare sagt än gjort när man boxar i -86kg. Motståndaren fick in Antonio i clinchen upprepade gånger, men Antonio ser till att motståndaren får en räkning och Antonio vinner matchen!

 

Tacka alla boxare, funktionärer och framförallt tack till Camillo för en fantastisk dag! //Maria & Freddy

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer