SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Norrköpings BK Akilles
Fotboll

Jobba hos oss

 

NBK Akilles är en förening som tycker om att jobba långsiktigt och med utveckling. Det finns alltid något som behövs göras eller något som kan förbättras. Är du intresserad av boxning, gillar att hjälpa andra utvecklas eller att vara en del i de förutsättningar som krävs för att personer ska nå sin fulla potential? Då har vi något gemensamt. 

 

Som ideell förening söker vi alltid efter kollegor att dela både utmaningar och framgångar med. Vi har en stabil styrelse med mycket kompetens och en engagerad och duktig tränargrupp samt en mängd trevliga boxare. 

 

Klubbens vision är att alla ska ges samma möjlighet att förverkliga sina drömmar. Vi jobbar systematiskt med små steg och sätter individens utveckling först, med stor vikt på värderingar och uppförande där fokus ligger på att vi gör varandra bättre.

 

Vi har rutiner för hur nya ledare steg för steg att slussas in i vår organisation och klubben lägger mycket pengar och vikt på utbildning av tränare och ledare. 

 

Är du intresserad av att vara en del av NBK Akilles? 

 

Hör av dig till info@nbkakilles.se 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 10/06 21:27 
Hem, 13/05 12:03 
Hem, 12/05 19:18 
Hem, 06/11 09:40 
 
Sponsorer